Ultimativ afslapning

Nu kommer den….

Nu på 10. år er jeg blandt den uheldige 1/3 af kvinder som lever i et mere eller mindre helvede pga overgangsalder. Heldigvis er det ikke et tabu længere efter at “kendte” kvinder skriver om fænomenet.
Min yngste datter var kun lige flyttet hjemmefra da jeg følte der var ting som ændrede sig både fysisk og psykisk. Jeg vågnede om natten badet i sved og blev trist i humøret. Orkede ingenting og dagligdags opgaver blev pludselig uoverskuelige. Hurtigt kom hedeturene også om dagen…altid når man mindst ventede det…nu kommer den….varmen kom indefra og piplede ud så jeg stod med fugtig våd krop og dryppende pandehår når den stoppede. Følte mig ikke som den lækreste..og måtte i perioder bade flere gange om dagen.
Jeg har prøvet alverdens ting som er naturlige, da jeg lige fra starten har været sikker på, at jeg ikke ville tage hormoner. Men må indrømme, at jeg til tider har været fristet til at tage dem, for at få mit “gamle” liv tilbage. Specielt da mine slimhinder også blev tørre som sand i Sahara.
Humøret er heldigvis næsten normalt igen…og ja man lærer at leve med det. Havde nogen fortalt mig for 10 år siden…at mange år af mit liv ville blive forstyrret af denne skabning, tror jeg ikke jeg ville kunne have overskuet det.
Jeg er efter et 10 års forløb nået dertil, at det nu kun er slemt i perioder, og at jeg i andre perioder ikke mærker til det. Jeg har et 100% silkelagen at sove på og det er virkelig dejligt og køligt. Kig evt på @overgangsalder.dk hvor du kan finde hjælpemidler.
Jeg synes det er vigtigt, at vi er åbne omkring overgangsalderen og de gener som følger med. 1/3 af alle kvinder lider meget…1/3 lider moderat og 1/3 mærker intet. Det er mange kvinder…og mange år af vores liv, som der blir vendt op og ned på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultimativ afslapning