Unify Underwear

grums skincare

Grums er et dansk hudpleje brand grundlagt i 2016 af Simon, Mikkel og Rasmus.
Dybt i deres DNA ligger en brændende passion for at optimere måden, hvorpå vi bruger vores ressourcer.
For Simon, Mikkel og Rasmus handler det ikke om at prædike morale, men om at skabe noget af langvarig værdi. Noget holdbart og intet er holdbart uden kvalitet, nydelse og humor.
Bodyscrub og handscrub er 100% veganske 0% allergener, parabener, parfume og farvestoffer. Indeholder genanvendt økologisk kaffegrums fra espresso eller filterkaffe.

Facescrub + maske: Genanvendt økologisk kaffegrums fra espresso.
Rig på antioxidanter. Indeholder E-vitamin, sheasmør, squalane og kakaosmør, som efterlader huden velplejet, blød og gennemfugtet.

Bodyscrub: Genanvendt økologisk kaffegrums fra filterkaffe, der naturligt giver scrubben grovere struktur, der særligt egner sig til eksfoliering af områder med hård hud.
Scrubben kan anvendes på både krop og fødder, som plejes af scrubbens rige indhold af bla antioxidanter, mandelolie og solsikkeolie.

Handscrub + wash: Genanvendt økologisk kaffegrums fra filterkaffe.
Hænderne renses i dybden, mens indholdet af glycerin både fugter og danner et beskyttende lag mod udtørring, snavs og bakterier. Kaffegrumsen virker samtidig lugtneutraliserende, hvorfor scrubben også er velegnet at have stående ved køkkenvasken, til brug efter feks snitning af løg.

Jeg har i 2 uger brugt grums skincare. Handscrub – facescrub – bodyscrub.
Jeg er meget begejstret. Har brugt facescrub 2 gange i ugen. Huden efterlades virkelig velfugtet og silkeblød.
Bodyscrub 1 gang i ugen på hele kroppen, også her efterlades en silkeblød og velfugtet hud efter brug, som ikke kræver yderligere fugt i form af bodyolie/lotion.
Bodyscrub har jeg også brugt på mine hæle hver dag i badet. Mine hæle er nu bløde som en barnenumse og klar til bare fødder i sandaler.
Handscrub bruger jeg efter påføring af selvbruner…og slipper helt for farvede fingre.
Alt i alt en super positiv oplevelse af produkter man bliver afhængige af.
Bæredygtigheden er en ekstra gevinst oveni. Hvis du returnerer tom emballage, som er lavet af planter, får du 10% rabat på din næste ordre.
🌟🌟🌟🌟🌟 fem ud af fem stjerner herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unify Underwear